Gratis

Artist Talk med Pelle Brage

Møt mannen bak den elleville utstillingen som har begeistret mennesker i alle aldre i sommer!

15. august30. september
kl. 19:0001:27

Pelle Brage (f. 1978) er dansk og bor med sin familie i Høvåg utenfor Kristiansand. Han har lenge jobbet med prosjekter der han bruker kunsten som et sted for å samle folk og i fellesskap tenke høyt om det samfunnet vi lever i. Noen av temaene han har arbeidet med er byplanlegging, stedsidentitet, og bærekraft. Det gjør han ved å lage installasjoner, tegninger, skulpturer og annet, og ved å samarbeide med andre.

Grand Prix er en «konkret og fabulerende utstilling om forbrukersamfunnet Kristiansand». Sal 1 byr på alt fra en brun skulpturklump man kan klatre i, samfunnsburger-byggesett hvor man lager en hamburger av for eksempel tomat, kjøtt, religion og sykkeltrafikk.  Man kan samle gullklumper eller grønnsaker, eller leke krig. Er man heldig er Superverten på jobb og lar dere kjøre en tur utendørs i Direktørens Bil!

Denne kvelden møter kurator ved SKMU Karl Olav Segrov Mortensen, Pelle Brage i en samtale om både hans kunstnerskap og om utstillingen. Hva foregår oppi hodet til denne småsprø, lekne dansken med de viktige spørsmålene?