edvard munch fotografier arttalk cecilie tyri holt sørlandets kunstmuseum foredrag
60 kr160kr

AVLYST! ArtTalk: Edvard Munchs fotografier med kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt

Vi beklager å måtte meddele at ArtTalk med Cecilie Tyri Holt 1.april er avlyst. Alle museets onsdagsarrangementer frem til 1.april  kanselleres som et tiltak for å bidra til å redusere risiko for smitte av koronaviruset. Mer info om museets tiltak.

01. april
kl. 19:0020:00

Vi inviterer til ArtTalk om fotografiene til Edvard Munch ledet av kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt. «Jeg har en gammel umoderne kasse som jeg har tatt utallige billeder av mig selv med. Det gir ofte forbausende virkninger.» uttalte Edvard Munch i 1930. Allerede i 1902 begynte Munch å eksperimentere med det fotografiske mediet. Han rettet linsen hovedsakelig mot seg selv – ikke ulikt det de aller fleste av oss gjør på sosiale medier i dag. Men forskjellene både i uttrykk – og ikke minst grunner til å formidle et blikk på oss selv er mange.

Kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt har skrevet boken Edvard Munch. Fotografier (Forlaget Press). I april kommer hun til Sørlandets Kunstmuseum for å fortelle historien om Munchs fotografiske virke – og trekke linjer frem til vårt samtidige forhold til det fotografiske selvportrettet.

Hør Tyri Holt snakke om Edvard Munchs fotografier på Kulturstripa.

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer