Gratis

ArtWalk: Veronica B. Vallenes i Weidemann-utstillingen

I samarbeid med klesdesigner Veronica B. Vallenes arrangerer vi visning av hennes nye, Weidemann-inspirerte kleskolleksjon.

23. mars06. juni
kl. 14:0009:43

Jacob Weidemanns malerier regnes idag som en del av den norske kulturarven. Kunstverkene har i ettertid vært til inspirasjon i flere medium og denne gangen har klesdesigner Veronica B. Vallenes skapt en tolkning av hans verk gjennom en kleskolleksjon bestående av ny og tidligere design.

SKMU arrangerer visning av klærne som Vallenes har arbeidet med i Jakob Weidemann-utstillingen. Vallenes har tatt for seg de forskjellige kunstneriske epokene som Weidemann jobbet seg gjennom, hvor plaggene vil modelleres ved hans malerier og deretter gir utstillingsrommene et nytt preg.

OBS! Jacob Weidemann-utstillingen vil være stengt fra 13:30-14:00 i anledning av dette arrangementet. 

Det serveres forfriskninger i foajeen i etterkant av visningen.

Vallenes er en anerkjent norsk klesdesigner i internasjonale motemiljøer. Hun regnes som toneangivende for den nye og ettertraktede skandinaviske looken og hennes stil beskrives som nordisk minimalisme blandet med parisisk eleganse.

Vallenes har hatt flere prestisjetunge visninger under blant annet Los Angeles Fashion Week, Oslo Fashion Week, Hotel D`Angleterre, Rådhuset i København, Hotel Nimb, Operaen i Oslo og Nasjonalmuseet. I tillegg har hun stilt ut i New York, Paris, Milano, London, København og Berlin. Vallenes har mottatt 6 designpriser deriblant Årets Danske Designtalent, Max Factor New Talent Award og den norske designprisen Nåløyet.

Visningen produseres av:

Veronica B. Vallenes, design og klær

Laura Christina Brøvig Vallenes, koreografi

Blondie Salongen, hår

Rita Røisland, makeup

Bjørg Jewellery, smykker

Møy Atelier, solbriller

Atelier Ribe, interiør