Nytt tilbud fra Sørlandets Kunstmuseum i 2020. Bli med på eksklusivt atelierbesøk hos Per Fronth. En unik mulighet til å se og høre hvordan en av landets mest suksessrike og kontroversielle samtidskunstnere arbeider!
150 kr300kr

Atelierbesøk hos Per Fronth/utsolgt

30. januar
kl. 12:0013:00

Bli med på eksklusivt atelierbesøk hos Per Fronth. En unik mulighet til å se og høre hvordan en av landets mest suksessrike og kontroversielle samtidskunstnere arbeider!

Det serveres forfriskninger. Oppmøte på museet og felles avgang klokken 12. Begrenset antall plasser.
Neste atelierbesøk er hos Ann Cathrin November Høibo. 

Om kunstneren:

Per Fronth ( f. 1963, Kristiansand) arbeider i hovedsak med fotografiet som sitt rå-materiale og skaper fotografi som maleri, grafikk, skulptur, film og vevarbeider.

Fronths kunstkarriere startet i New York etter flere år som fotojournalist i Verdens Gang – med hele verden som arbeidsfelt.  Spennvidden i fortellerteknikk, fra massemedienes billedjournalistikk til singulær kunst har vært formgivende for Fronths unike stemme og billedunivers.

Hans kunstnerskap fokuserer ofte på de utfordrende aspekter ved den menneskelige natur. Disse kommer til uttrykk i større serier av arbeider med politikk & poesi som tunge bærebjelker i sin oppbygning – ofte i monumentale formater.

Per Fronth har mottatt stor internasjonal anerkjennelse og priser, og har hatt flere store utstillinger bl.a i New York, Chicago, Los Angeles, London, København, Oslo – og Kristiansand. I 2009 ble Per Fronth utnevnt til Nobel Kunstner og selektert til å lage Diplomet til Nobels Fredspris – tildelt President Barack Obama. Og i  2015 utnevnt til Olsok-kunstner ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter sammen med Olsok-profil Kronprins Haakon.

Per Fronth er aktuell med ny utstilling på Galleri Fineart, Oslo høsten 2020.
Meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook.