geitmyra-baby-takeover
60 kr160kr

AVLYST – Baby Takeover 16. desember

En dag i måneden dedikerer vi museet til våre små æresgjester med følge

Program for Baby Takeover 16. Desember

Baby Takeover 16. desember er dessverre avlyst som følge av økende smittesituasjon i Kristiansand og omikronvarianten.

 

God mat for de minste

Denne torsdagen kommer Geitmyra matkultursenter for barn til museet. I utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo lager de utstilling av råvarer og byr på smaksprøver og oppskrifter.

Om Geitmyra matkultursenter:
Geitmyra matkultursenter er opptatt av at barn skal få oppleve mange smaksopplevelser og inspireres til matglede fra første stund. De ønsker å vise småbarnsforeldre hvordan man enkelt kan lage sunn og god barnemat med utgangspunkt i hva resten av familien spiser!
Ved å la barna smake på mat med forskjellig smak, lukt, farge og konsistens lærer de seg tidlig å sette pris på variert mat og unngår i større grad matskepsis.

Fotavtrykk av små føtter

I et av rommene i utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo holdes en liten verkstedsaktivitet der vi denne gangen tar fotavtrykk av babyens små føtter. Disse kan brukes som utgangspunkt for juletrepynt, julekort eller som en side i “Babyens egen kunstbok»
Hvis du ikke har fått kunstboken fra før, får du den nå. Dette er en bok hvor vi samler kunst og minner fra babyens første tid, både underveis i våre månedlige Baby Takeovers, men du kan også fylle inn sidene hjemme på egenhånd.
Utstillingen åpnet i juni og her er skatter fra kunstmuseets samlinger hentet frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.

Sansestasjoner

I utstillingene er det sansestasjoner; en med lysende farger, en med sanseleker og en med musikk.

Praktisk informasjon

Kjøp billett til deg selv, så registrerer vi din baby (gratis) ved ankomst.
Grunnet begrenset antall plasser må du booke time for besøket (11.00 eller 12.00). Timen brukes på Geitmyras presentasjon og verkstedsaktivitet, etterpå står du fritt til å oppleve resten av museet på egenhånd!
Vi har stellerom, Wifi, barnestoler – og hjelper deg gjerne dersom noe trenger å varmes i mikroen.
Hjertelig velkommen!

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer