Sørlandets Kunstmuseum åpner hele museet for deg med barn og baby en gang i måneden.
0 kr160kr

Baby Takeover 17. desember

Hele museet som tumleplass for de minste!

Kjøp billetter
17. desember
kl. 11:0014:00

En dag i måneden dedikerer vi hele huset til små æresgjester med følge. Museet overholder Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern, og tilrettelegger alt slik at du og babyen din får et fint besøk.
Denne gangen kan dere mellom kl. 11 og 14 delta på juleverksted, boltre dere i sansestasjoner og Barnas Kunstmuseum, kose dere i kafeen med rabatterte priser og delta på Dans og bevegelse med Sharron Louise Roberts i utstillingen til Gunnar S. Gundersen.

For å få plass på Dans og begelse med Sharron (gratis), må du reservere plass. Det får du mulighet til underveis i billettkjøpet på nett, så fremt det er ledige plasser. Sansestasjoner, verksted og Barnas Kunstmuseum er også inkludert i billetten og her har vi plass til alle – men ved stor pågang kan det oppstå litt ventetid.

PROGRAM
Hele dagen:

  • Kafeen lager samlingspunkt i foajeen med matter, puter og mikrobølgeovn til oppvarming av babymat. 15% avslag for alle med billett.
  • Sansestasjoner: sakkosekker og musikk i 2. etasje
  • Verksted i 3. etg: Drop In mellom kl.11 og 14 – Vi lager juletrepynt med malingstrykk av babyfot.

11.30:
Med baby i bæresele tar dansepedagog Sharron Louise Roberts, driveren av Sharrons Dansestudio oss med på en flott og spesiell opplevelse i en av museets utstillinger. Arrangementet er laget for barn i bæresele opp til 18mnd. , og ingen dansekompetanse kreves av foreldre. Grunnet smittevern må du ha med egen bæresele. For å få plass på arrangementet med Sharron (gratis), må du reservere plass. Det får du mulighet til underveis i billettkjøpet på nett, så fremt det er ledige plasser.

12.30:
Introduksjon av Barnas Kunstmuseum i 1.etasje

13:00:
Med baby i bæresele tar dansepedagog Sharron Louise Roberts, driveren av Sharrons Dansestudio oss med på en flott og spesiell opplevelse i en av museets utstillinger. Arrangementet er laget for barn i bæresele opp til 18mnd. , og ingen dansekompetanse kreves av foreldre. Grunnet smittevern må du ha med egen bæresele. For å få plass på Dans og begelse med Sharron (gratis), må du reservere plass. Det får du mulighet til underveis i billettkjøpet på nett, så fremt det er ledige plasser.

Kjøp billetter

Baby Takeover 17. desember

Torsdag 17. desember 2020
Klokken 11.00 - 14.00

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer