Baby takeover er en aktivitet for familier og barn, med hele Sørlandets kunstmuseum som tumleplass.
0 kr160kr

Baby Takeover 17.september

En dag i måneden dedikerer vi hele huset til små æresgjester med følge. Vi sørger for at besøket er helt trygt med tanke på smittevern, og tilrettelegger alt slik at du og babyen din har det bra.

17. september27. november
kl. 11:0014:00

Velkommen til en dag med babyaktiviteter på hele museet! Denne torsdagen kan dere mellom kl. 11 og 14 boltre dere i sansestasjoner, lage en vakker uro på verkstedet, delta på babysang eller kose dere i kafeen med rabatterte priser.

Sansestasjoner og babymobil/uro-verksted er også inkludert i billetten og her har vi plass til alle – men ved stor pågang kan det oppstå litt ventetid.

PROGRAM

Hele dagen:

  • Verksted – lag din egen baby-mobile/ uro i utstillingen Gunnar S. Gundersen, 3. etasje.
  • Sansestasjon med sakkosekker og cellomusikk i utstillingen Kunstnermøte, 2. etasje.
  • Sansestasjon med sakkosekker, lyskuber og vakker, visuell kunst i utstillingen Re.Memory, 1. etasje.
  • Rabatterte priser i Hopeful Kunstcafé. Matter legges på gulvet for lek og kos.

Kl. 11:30 – Babysang i utstillingen Kunstnermøte. Vilde Wendela Christensen tar oss med på en koselig stund med musikkopplevelser for de minste. En plass = 1 voksen inkl. en baby.

Kl. 13:00 – Babysang i utstillingen Kunstnermøte. Vilde Wendela Christensen tar oss med på en koselig stund med musikkopplevelser for de minste. En plass = 1 voksen inkl. en baby.

Babysang er inkludert i prisen, men vi har kun 18 plasser på hver av de to sesjonene. For å sikre deg plass, velg produktet «babysang kl. 11.30» eller «babysang kl. 13.00» mot slutten av utsjekk i nettbutikken. På grunn av begrensede plasser er det bare mulig å sikre seg én babysangbillett av gangen (En billett gjelder for en voksen med baby). Her er det førstemann til mølla! Kan også reserveres i skranken dersom det er ledig.

Praktisk informasjon

  • Vi gjør oppmerksom på at museumslokaler kan ha en noe sval temperatur – så kle babyen din i litt varmere klær, eventuelt ta med deg et ekstra lag.
  • Vi har egne soner for vogner og stell, og rom for mating og samvær. Vi har mikrobølgeovn for å varme opp babymat. Amming kan selvsagt gjøres hvor enn det måtte passe dere.
  • I kafeen i foajeen legges det ut matter som samlingspunkt for store og små.
  • Vi anbefaler at du tar med deg bæresele, men det er ikke noe must.
  • Vi har begrenset kapasitet på de ulike stasjonene for å sikre trygg avstand mellom oss.
  • Du betaler billett for deg selv, babyer og barn går gratis – men registrer babyen på en gratis babybillett.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook for oppdatert informasjon om våre aktiviteter!