Baby takeover er et nytt tilbud på Sørlandets Kunstmuseum hvor vi dedikerer hele museet til små æresgjester med følge. Baby og foreldrepermisjon. Hva skjer i Kristiansand for barsel baby spedbarn.
60 kr160kr

Baby Takeover 18.juni

Hele museet som tumleplass for de minste!

18. juni
kl. 11:0014:00

En dag i måneden dedikerer vi hele huset til små æresgjester med følge. Vi sørger for at besøket er helt trygt med tanke på smittevern, og tilrettelegger alt slik at du og babyen din har det bra. 

Mellom klokken 11 og 14 har vi dedikert hele Sørlandets Kunstmuseum til deg med baby og småbarn.
Vi har egne soner for vogner og stell, og rom for mating og samvær. Amming kan selvsagt gjøres hvor enn det måtte passe dere. Vi anbefaler at du tar med deg bæresele, men det er ikke noe must.

Du betaler billett for deg selv, babyer og barn går gratis. Sanseomvisningene er inkludert i prisen, men har begrenset kapasitet for å sikre trygg avstand mellom oss. Omvisningsplass kan du reservere i skranken ved ankomst. NB!Her er det førstemann til mølla.

Her kan du lese mer om våre smittevernsregler.

Program:

Hele dagen – Fotoverksted i Iiu Susiraja: Dry Joy.

Kl: 11:30 – 12:00 – Sanseomvisning i Kunstnermøte del I

Kl: 12:30- 13:00 – Sanseomvisning i Kunstnermøte del II

Fotoverksted

Baby Takeover. Tilbud for deg med baby. Åpent museum for barn og babyer. Sanseleker, verksted.

I fotoutstillingen Iiu Susiraja. Dry Joy. kan du ta sjarmerende bilder av barnet ditt. Her bruker vi kraftpapir til å tegne en søt bakgrunn for fotograferingen. Du kan enten tegne selv, eller så kan du bruke noen av våre forhåndstegnede bakgrunner. Du kan også velge om vi skal fotografere for deg, eller om du vil ta bilde med eget kamera eller mobil.

Sanseomvisning

Velkommen til to annerledes omvisninger for både store og små! Her går vi inn i utstillingen Kunstnermøte, som viser verk både fra 9 spennende kunstnere fra Agder og fra Tangen-samlingen. I omvisningene, som varer i 30 minutt, forteller vi litt om kunstnerne og verkene, og har vi sanseaktiviteter for babyene. Vi utforsker lys, lyd, kroppspråk og berøring. Vi bruker blant annet tråder, leire, speil og har fugledisco. De to omvisningene tar for seg halvparten av kunstnerne hver, så de er forskjellige.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook for oppdatert informasjon.