Baby takeover er et nytt tilbud på Sørlandets Kunstmuseum hvor vi dedikerer hele museet til små æresgjester med følge. Baby og foreldrepermisjon. Hva skjer i Kristiansand for barsel baby spedbarn.
60 kr160kr

Baby Takeover m/babyteater+fotoverksted

NB! Litt endring i programmet.
En dag i måneden dedikerer vi museet til våre små æresgjester med følge. Denne gangen har vi et helt spesielt tilbud til de små! Merk at det er forskjell i anbefalt alder på de to ulike tidspunktene. 

En dag i måneden dedikerer vi museet til våre små æresgjester med følge. 

Sansestasjon med visuell kunster Justine Eikås

Det blir litt endring i programmet på BABY Takover i morgen 18.november! Sanseforestillingen MEDUSA som opprinnelig sto på programmet utsettes til BABY Takeover i januar grunnet sykdom. I stedet ønsker vi velkommen til Medusa sansestasjon – en atmosfærisk kvalitetsstund ledet av visuell kunstner Justine Eikås, som har bakgrunn innen performance, pedagogikk og kunst. I samspill med det unge og voksne publikummet leder hun oss gjennom en stemningsfull stund med ulike sanseinntrykk inspirert av den populære sanseforestillingen Medusa. Det brukes lys, lyd og tekstur for å utforske de små gjestenes sanser, og det legges opp til koselige øyeblikk mellom forelder og barn.
Det øvrige programmet går som planlagt!
Informasjonen er sendt utpå e-post og sms til alle som har kjøpt billett.
Dersom noen ønsker å få refundert billetten på grunn av endringene, send en e-post til post@skmu.no så ordner vi det

 

Fotoverksted

Polaroidfoto i Årsutstillingen! Du leter deg frem til et kunstverk som fascinerer babyen din ( eller deg selv). Vår verkstedsvert tar polaroidbilde av dere ved siden av verket du velger. Bildet festes på en side i babyens kunstbok, kanskje på forsiden?

Hvis du ikke har fått kunstboken fra før, får du den nå. Dette er en bok hvor vi samler kunst og minner fra babyens første tid, både underveis i våre månedlige Baby Takeovers, men du kan også fylle inn sidene hjemme på egenhånd.

Sansestasjoner

I utstillingen er det også sansestasjoner; en med lysende farger og en med sanseleker.

Praktisk informasjon

  • Kjøp billett til deg selv, så registrerer vi din baby (gratis) ved ankomst.
  • Grunnet begrenset antall plasser må du booke time for besøket.
  • Timen brukes på sanseforestilling og verkstedsaktivitet, før/etterpå står du fritt til å oppleve resten av museet og sansestasjoner på egenhånd!
  • Inkludert i prisen er en kaffe eller te, som du henter i kafeen før eller etter besøket.
  • Vi har stellerom, Wifi, barnestoler – og hjelper deg gjerne dersom noe trenger å varmes i mikroen.

Hjertelig velkommen!