medusa-sanseforestilling-20januar
60 kr160kr

Baby Takeover 20. januar

En dag i måneden dedikerer vi museet til våre små æresgjester med følge.

Program for Baby Takeover 20. januar

 

Medusa sanseforestilling

Denne torsdagen kan man være med på en sanseforestilling med visuell kunstner Justine Eikås og dansekunstner Tonje Sannes i et av rommene i utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo . Forestillingen beveger seg i spenningsfeltet mellom scenekunst og visuell kunst, forestilling og installasjon. Det visuelle og taktile i forestillingen sentreres rundt en stor manet (Medusa) midt i scenerommet. En vuggesang om havet er hovedelementet i lydbildet. Det brukes enkle bevegelser og håndtegn.

Utstillingen På gjensyn! åpnet i juni og her er skatter fra kunstmuseets samlinger hentet frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.

Sølefritt maleri 

I et av rommene i utstillingen KONKRET! holdes en liten verkstedsaktivitet der babyen er med på å lage et sølefritt maleri. Dette kan bli en ny side i «Babyens egen kunstbok».

Hvis du ikke har fått kunstboken fra før, får du den nå. Dette er en bok hvor vi samler kunst og minner fra babyens første tid, både underveis i våre månedlige Baby Takeovers, men du kan også fylle inn sidene hjemme på egenhånd.

Sansestasjoner 

I utstillingene er det også sansestasjoner med lysende farger, sanseleker og musikk/lyd.

 

Praktisk informasjon

Kjøp billett til deg selv, så registrerer vi din baby (gratis) ved ankomst.

Grunnet begrenset antall plasser må du booke time for besøket. Timen brukes på sanseforestillingen og verkstedsaktivitet, etterpå står du fritt til å oppleve resten av museet på egenhånd!

Vi har stellerom, Wifi, barnestoler – og hjelper deg gjerne dersom noe trenger å varmes i mikroen.

Hjertelig velkommen!

Billetter

Kl.11:  babyer 0-6 mnd

Kl.12:  babyer 6-12 mnd