Baby takeover er et nytt tilbud på Sørlandets Kunstmuseum hvor vi dedikerer hele museet til små æresgjester med følge. Baby og foreldrepermisjon. Hva skjer i Kristiansand for barsel baby spedbarn.
60 kr160kr

Utsolgt! Baby Takeover 21. oktober: Baby yoga og fotavtrykk

Hele museet som tumleplass for store og små! Arrangementet er utsolgt. Sikre deg billetter til neste Baby Takeover 18.november!

Baby Takeover 21.oktober er utsolgt! Sikre deg billetter til neste Baby Takeover 18.november!

En dag i måneden dedikerer vi museet til våre små æresgjester med følge.

Program for Baby Takeover 21.oktober

Baby-yoga

Denne torsdagen kan man være med på Baby-Yoga med Ingvild fra Emijoly i Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling. Utstillingen er Norges største mønstring av samtidskunsthåndverk og her kan man oppleve kunst i mange varianter og materialer.

Fotavtrykk av små føtter

I et av rommene i utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo holdes en liten verkstedsaktivitet der vi denne gangen lager avtrykk av babyens fot. Dette kan bli en ny side i «Babyens egen kunstbok».

Hvis du ikke har fått kunstboken fra før, får du den nå. Dette er en bok hvor vi samler kunst og minner fra babyens første tid, både underveis i våre månedlige Baby Takeovers, men du kan også fylle inn sidene hjemme på egenhånd. Denne utstillingen åpnet i juni og her er skatter fra kunstmuseets samlinger hentet frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.

Sansestasjoner

I utstillingen er det også sansestasjoner; en med lysende farger og en med musikk.

Praktisk informasjon

Kjøp billett til deg selv, så registrerer vi din baby (gratis) ved ankomst.

Grunnet begrenset antall plasser må du booke time for besøket. Timen brukes på baby yoga og verkstedsaktivitet,  etterpå står du fritt til å oppleve resten av museet på egenhånd!

Inkludert i billetten er en gratis kaffe eller te.

Vi har stellerom, Wifi, barnestoler – og hjelper deg gjerne dersom noe trenger å varmes i mikroen.

Hjertelig velkommen!