Baby takeover er et nytt tilbud på Sørlandets Kunstmuseum hvor vi dedikerer hele museet til små æresgjester med følge. Baby og foreldrepermisjon. Hva skjer i Kristiansand for barsel baby spedbarn.
60 kr160kr

BABY Takeover 23.januar

Nytt konsept for deg med barn i 2020 – hele museet som tumleplass! En dag i måneden dedikerer vi hele huset til små æresgjester med følge.

23. januar
kl. 12:0014:00

Mellom klokken 12 og 14 har vi tilrettelagt hele Sørlandets Kunstmuseum for deg med baby og småbarn!
Vi har et eget rom for vogner og stell, og et eget rom for mating og samvær. Amming kan selvsagt gjøres hvor enn det måtte passe dere.

Dagens program:

Yoga for foreldre og barn
I samarbeid med Emijoly Yoga og Pilates tilbyr vi to timer med yoga tilpasset forelder og barn. Disse to timene har begrenset antall plasser og må bookes særskilt via eget arrangement. Timen er inkludert i prisen for hele Baby Takeover, så her er det førstemann til mølla.
Book plass på yoga

Verksted: lag ditt eget stellenett
I verkstedet på Barnas Kunstmuseum bruker vi tekstiltusj på tøynett og tegner omriss av barnets hender og føtter. Stellenettet får dere selvsagt med hjem,

Sansestasjoner
I utstillingen Before The Horizon vil du finne sansestasjoner der du og din baby kan utforske lyskuber, farger, gripeballer og materialer.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook for oppdatert informasjon.