Baby yoga på Sørlandets Kunstmuseum under arrangementer Baby takeover
Gratis

Baby takeover: YOGA 23.januar

Her kan du booke plass på yoga for foreldre og barn, et av tilbudene under Baby Takeover. Yogaen er gratis, men forutsetter at du har billett til Baby Takeover. Denne billetten kan du kjøpe her på nett, eller i skranken.

23. januar
kl. 12:3014:30

Velkommen til yoga for foreldre og barn under Baby Takeover!

Vi holder to sesjoner i samarbeid med Emijoly Yoga og Pilates, hvor yogainstruktør og fysioterapeut Ingvild fra Emijoly sørger for kvalitetstid og nærhet for deg og barnet ditt.

Hver time har 12 plasser, og finner sted i museets tredje etasje i utstillingen Krefter. Timen er inkludert i billetten til Baby Takeover, som må kjøpes særskilt her eller i skranken ved ankomst – så til disse yogatimene er det førstemann-til-mølla som gjelder.
Hvis yogaen blir utsolgt, kan du sette deg på venteliste ved å maile hanne@skmu.no.

Oppstart er klokken 12:30 og 13:30, og varighet er en halvtime. Møt gjerne opp 15 minutter før slik at vi er klare til start.

Egen matte er ikke nødvendig, det har vi.

Kle dere gjerne litt varmere enn til en vanlig yogatime, da utstillingslokalene våre er ventilert for å ivareta kunsten.

Vi har rom for amming, mat, stell og kos.

 

Denne dagen er forøvrig hele museet dedikert til deg som er hjemme med barn på dagtid.

Tilbud på resten av huset:

Lag ditt eget stellenett:

I verkstedet på BARNAS Kunstmuseum jobber vi med tekstiltusj på tøynett, og lager omriss av barnets hender og føtter. Stellenettet får du selvsagt med deg hjem.

Sansestasjoner:
I utstillingen Before The Horizon blir det to sansestasjoner hvor barna får utforske sine sanser: Med lyskuber, gripeball, materialer og farger lar vi oss fascinere sammen.