Aktiviteter for deg med baby
Gratis

Babyomvisning i Jakob Weidemann

Denne gangen skal vi inn i den rykende ferske, smellvakre Jakob Weidemann-utstillingen.

05. desember02. juni
kl. 13:0019:50

Velkommen til omvisning tilrettelagt for deg som er hjemme med baby! Denne gangen skal vi inn i den rykende ferske, smellvakre Jakob Weidemann-utstillingen.

Omvisningen er tilpasset for nybakte mødre og fedre med baby og varer i ca. 45 minutter før vi satser på å få til felleskos etterpå. Det kan være litt kjølig i utstillingslokalene, så ta gjerne et ekstra lag klær/teppe/lue med for sikkerhets skyld.

Vi har rom for mating, stell og kos. Museet har bæreseler til utlån, men vi oppfordrer til å ta med egen i tilfelle stor pågang. Barnevogn ser vi helst at du parkerer i foajeen for å unngå kaos i utstillingen, men klart – har du et helt nyfødt nurk gjør vi unntak.

Etter omvisningen anbefaler vi et besøk i avdelingen BARNAS Kunstmuseum, som er tilrettelagt for de aller minste, samt deilig kaffe eller te fra museumskafeen Mean Bean. Våre gjester får 20 % rabatt.

Denne omvisningen har kun to priser; 100 kroner eller gratis for medlemmer. Det er dessverre ikke student/honnør-rabatt på arrangementer, omvisninger eller verksteder.