SKMU Sørlandets Kunstmuseum har flere tilbud for foreldre med baby. Babyomvisninger, verksteder og kaffekos med lek på matter.
Gratis

Babyomvisning

Kulturelt påfyll i foreldrepermisjonen?

07. november29. september
kl. 13:0023:56

Kan det friste med litt avveksling fra prat om farge på bæsj, dagsoving og nattavvenning?
Sørlandets Kunstmuseum inviterer til babyomvisning i to av våre utstillinger i 2.etasje. Omvisningen er tilpasset for nybakte mødre og fedre med babyer i barselpermisjon og varer i ca. 45 minutter, og så prøver vi å få til noe felleskos etterpå hvis vi finner plass.

Vi har rom for mating, stell og kos. Museet har bæreseler til utlån, men vi oppfordrer til å ta med egen i tilfelle stor pågang. Det kan også være litt svalt i utstillingslokalene, så kle gjerne på et ekstra lag eller ta med teppe/lue. Barnevogn ser vi helst at du parkerer i foajeen for å unngå kaos i utstillingen, men klart – har du et helt nyfødt nurk gjør vi unntak med glede 🙂
Denne gangen tar vi dere med på en tur blant trær i «Between the Trees», som viser et utvalg kunstverk fra Tangen-samlingen. Dere får også et dypere innblikk i Per Barclays utstilling «Kunstsilo, Kristiansand», som er et nyprodusert bestillingsverk til Tangen-samlingen og består av oljefotografier Barclay er kjent for.

Etter omvisningen anbefaler vi et besøk i avdelingen BARNAS Kunstmuseum, som er tilrettelagt for de aller minste, samt deilig kaffe eller te fra museumskafeen Mean Bean. Våre gjester får 20 % rabatt.

Pris: Ordinær inngangsbillett. SKMU-medlemmer går gratis.