200 kr300kr

AVLYST! Bakgårdskonsert: Anne Marie Almedal

29. juli
kl. 19:0022:00

Vi beklager å måtte informere om at denne konserten dessverre er avlyst grunnet sykdom.

Vi gjentar fjorårets hyggeligste musikkopplevelse på museet! Velkommen til konsert i vår idylliske bakgård.

I sommer håper vi å se musikk- og kulturlivet blomstre, hvor vi har gleden av å invitere til bakgårdskonserter med lokale artister over seks kvelder.

Onsdag 29. juli er det konsert med Anne Marie Almedal.

Anne Marie Almedal har blitt omtalt som en av Norges mest markante indie-stemmer helt siden hun debuterte med kunstpop-bandet Velvet Belly på 90-tallet. Hun er også viden kjent for sin tittellåt til hele Norges «Himmelblå», og flere folk-pop solo klassikere fra albumene «The Siren & The Sage», «Blue Sky Blue» og «Memory Lane». På tampen av 2018 kom «Lightshadow» (+47/VME), et kritikerrost, kompromissløst indie/pop album som har fått strålende respons i Norge, og utlandet.

På scenen har hun med seg sin livsmakker, den anerkjente britiske filmkomponisten Nicholas Sillitoe på keyboards/gitar, sammen med medprodusent Alf Vaksdal på gitar/elektronica,og Klara Høeg på vokal.

«Anne Marie Almedals stemme er nærmest magisk, med en klang og mystikk som slår pusten ut av deg og «Lightshadow» er en nytelse for sjel og sinn, et album som smyger seg inn i deg med en kraft du ikke kan motstå» – Gaffa.

Billettpris
Medlemmer 200,-
Ordinær 300,-

Billetten inkluderer også inngang til våre tre utstillinger Iiu Susiraja, Re.Memory og Kunstnermøte.

Hjertelig velkommen!

//
Museet følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Konserten foregår utendørs, kle deg etter været. Begrenset antall sitteplass, vær gjerne ute i god tid.