Kunstnermøte. 9 spennende kunstnere med tilhørighet i Agder har gjort et dypdykk i Tangen-samlingen, og har fått hvert sitt rom i utstillingen til å møte den gjennom egne verk.
0 kr160kr

Dagtidsomvisning i Kunstnermøte

Velkommen til dagtidsomvisning!

13. august
kl. 12:0013:00

Velkommen til dagtidsomvisning!

Bli med inn i den usedvanlig omfangsrike utstillingen Kunstnermøte, hvor vi får oppleve mange ulike kunstuttrykk fra både samtiden og fra 1930 -1980tallet.

I påvente av ferdigstillelsen av Kunstsilo, og mottak av Nicolai Tangens kunstsamling har museet invitert ni kunstnere med tilhørighet i regionen til å gjøre et dypdykk i Tangen-samlingen. Kunstnerne har fått mulighet til å bli bedre kjent med samlingen som vil bli en viktig del av det nye museet. Deretter har de valgt seg ut verk som de i utstillingen setter i relasjon med sin egen kunstneriske produksjon. De har valgt seg arbeider av kunstnere de har respekt for, eller lar seg inspirere av, og ikke minst kunstverk som de mener skaper en interessant dialog med eget virke – formmessig, tematisk eller konseptuelt.

I utstillingen får hver av de inviterte kunstnerne disponere et eget rom for å presentere sitt KUNSTNERMØTE.

Alle vil ha glede av omvisningen, men særlig våre gjester som ikke er så vant til å besøke utstillinger vil få stort utbytte av å delta. Anbefales!

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp fem minutter før.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Museet overholder Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer om dem her.