digitalt verksted ugo rondinone sørlandets kunstmuseum familieverksted
40 kr60kr

Digitalt verksted med materialpakke: Lag et tre til fuglene

Familieverksted hjemme! Kjøp materialpakke på nett og få den tilsendt hjem, eller kjøp i museumsbutikken. Lag et fint skulpturtre som fuglene kan kose seg med etterpå

12. mars
kl. 00:0023:59

Billettkjøp er kun nødvendig hvis du vil ha materialpakke sendt hjem til deg.

Hvis du har kjøpt materialpakke på museet eller vil bruke egne materialer kan du se verkstedet gratis her!

Nå kan både store og små sikre seg en materialpakke fra museet og delta på et digitalt verksted med vår verkstedsansvarlig Vårin – fra egen stue!

Som mange har fått med seg, må Barnas Kunstmuseum dessverre holde stengt for besøk pga. smittevernhensyn inntil videre. Dette syns selvsagt museet og ikke minst våre verkstedseksperter er veldig synd da det også innebærer at vi ikke kan arrangere familieverksted i helgene som vanlig.

Men vi har heldigvis kommet med en litt annerledes løsning. Nå kan du delta på digitalt verksted hjemmefra, og kjøpe materialpakke på forhånd! Vi har laget en film som viser deg en morsom oppgave med utgangspunkt i utstillingen Ugo Rondinone. a wall. a door. a tree. a lightbulb. winter. Vi lager et tre av rosiner og solsikkefrø, inspirert av Ugos skulptur «the sunflower». Skulpturen blir ikke bare dekorativ, den kan også lyse opp vinteren for våre fjærkledde venner i hagen.

Materialpakke kan du kjøpe her via nettbutikken og få tilsendt hjem i posten.
Du kan også kjøpe den i museumsbutikken –  eller du kan ordne materialer selv, og besøke verkstedet ved å klikke på denne linken.
Alle som kjøper materialpakke kan besøke utstillingen gratis og se det store treet som vi skal lage selv etterpå!