0 kr80kr

Direktesendt omvisning i den virtuelle Modernismens Pionerer

Kurator Frida Forsgren tar oss med inn i en 3D-scannet versjon av Modernismens Pionerer og gir en omvisning i den virtuelle utstillingen.

24. mars
kl. 19:0019:45

Visste du at Sørlandets Kunstmuseum scanner alle sine utstillinger med et verktøy som lar oss oppleve rommet virtuelt? Til nå har disse utstillingene vært tilgjengelig for publikum for å utforske på egenhånd.

Men nå kan du lene deg tilbake og la Frida Forsgren, en av kuratorene bak Modernismens Pionerer, lede oss gjennom en direktesendt omvisning i den virtuelle versjonen av utstillingen.

Arrangementet skjer på YouTube, og et opptak vil ligge tilgjengelig i 2 uker i etterkant av sendingen.

Når du kjøper billett, vil du få linken til YouTube-sendingen på selve pdf’en/e-billetten som ligger ved ordrebekreftelsen. Du vil også få linken tilsendt på mail like før sendingsstart. Ved spørsmål kontakt post@skmu.no.

Om utstillingen:

De kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt.

Les mer om utstillingen

Her kan du besøke tidligere virtuelle utstillinger.