familieforestilling-romjul-nissenamaldus
50 kr70kr

Avlyst! Familieforestilling: Amaldus redder romjulen

Velkommen til romjulsforestilling som inkluderer verksted for hele familien!

Grunnet sykdom har vi dessverre måtte avlyse arrangementet. Vi håper å kunne vise forestillingen ved en senere anledning.

Romjulsforestilling og familieverksted

I denne familieforestillingen møter vi museumsnissen Amaldus, som bor på Sørlandets Kunstmuseum. Som andre museumsnisser i Norge passer han på kunsten når det ikke er gjester der. Amaldus kan kun bli sett av barn og voksne som er med barn. Hvis han blir sett av voksne som ikke er sammen med barn…så fordufter han.

Amaldus elsker romjulen og ikke minst nyttårsaften. Men i dag har det dukket opp en trussel som kan ødelegge både jul og nyttår, nemlig de slemme Krampusene. Det betyr at Amaldus trenger hjelp av deg for å redde romjulen…

Praktisk informasjon

Dette er en juleforestilling for barn (fra 3 år og oppover).
Forestillingen vil vare i ca. 20 minutter og vil innebære noe vandring inne på museet. Etter forestillingen vil barn og voksne få en kreativ oppgave som de kan lage inne i familieverkstedet sammen. Verkstedet er åpent frem til klokken 14.00, etter dette har man fortsatt tilgang til alle museets utstillinger ut dagen.

Som følge av Covid-restriksjoner ber vi om at voksne og barn over 12 år benytter munnbind gjennoforestillingen og verksted. Vi ber også om at besøkende opprettholder en-meters avstand igjennom hele forløpet.