0 kr160kr

Familielørdag på museet

Velkommen til en fullspekket dag på museet med aktiviteter for både de store og små.

05. september
kl. 11:0017:00
Program:
Kl. 11 – Museet og Barnas Kunstmuseum åpner. Familieverksted etter drop-in konseptet fram til kl. 16:30.
Kl. 13 – Kuratoromvisning med Jan Kokkin i den nye utstillingen «Gunnar S. Gundersen. En banebrytende modernist». (Begrenset antall plasser – bestill billett i forkant!)
Kl. 14 – Boksignering med Jan Kokkin.
Vi er svært glade for at Barnas Kunstmuseum endelig åpner denne helgen – med en splitter ny utstilling i forlengelse av Gunnar S. Gundersen. Denne utstillingen er spesielt tilrettelagt for barn, hvor det legges opp til lek og bevegelse. Grunnet smittevernhensyn, vil det være plassbegrensninger på antall personer som kan være inne i rommet om gangen.
Vi kickstarter åpningen også med nytt familieverksted inspirert av Gunnar S. Her arbeider vi med former og flater i ulike materialer som vi bygger til et bilde med rom og dybde – ikke så langt unna som Gunnar S. selv jobbet med sine egne bilder!
Gå heller ikke glipp av høstens store utstilling som har inntatt vår tredje etasje, hvor du nå kan oppleve Norges store etterkrigsmodernist Gunnar S. Gundersen.
Kl. 13 vil kurator Jan Kokkin ta publikum med på en omvisning i den spektakulære utstillingen. Etter omvisningen blir det også boksignering av Jan Kokkins nyutgitte bok om Gunnar S.
Tilbud: Hopeful Kunstkafé serverer sine fantastisk gode boblevafler med is og topping til bare 50,-
Billetter kjøpes individuelt til de ulike aktivitetene (trykk på linkene over)
Verkstedsbillett inkluderer tilgang til hele museet.