Med utgangspunkt i Zdenka Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus lager vi trykk på verkstedet.Nå kan du oppleve utstillingen Zdenka Rusova. Grafikkens Nestor i 2.etasje på museet. Og nede i familieverkstedet lager vi trykk med utgangspunkt i Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus. Her blir det mulighet til å være kreativ med kjente former som vi rekonstruerer og setter sammen på nye måter. Dette blir et hyggelig verksted som passer godt for både små og store. Verkstedsverten er til stede og veileder alle underveis. Sørlandets Kunstmuseum, Hva skjer i Kristiansand, finne på noe for familier.
Gratis

Familieverksted 18. og 19.januar: På Nye Eventyr

Med utgangspunkt i Zdenka Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus lager vi trykk på verkstedet.

18. januar19. januar
kl. 11:0016:00

Nå kan du oppleve utstillingen Zdenka Rusova. Grafikkens Nestor i 2.etasje på museet. Og nede i familieverkstedet i januar og februar, lager vi trykk med utgangspunkt i Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus.

Her blir det mulighet til å være kreativ med kjente former som vi rekonstruerer og setter sammen på nye måter.

Dette blir et hyggelig verksted som passer godt for både små og store. Verkstedsverten er til stede og veileder alle underveis.

Tilbudet fungerer etter drop-in prinsippet mellom klokken 11 og 16, hvor siste mulighet for inngang/deltagelse er kl. 15.30.

Beregnet varighet er ca. 30 minutt.

Billetter legges ut snart, men kan også kjøpes i skranken.

Se alle familiearrangementer