eventyrverksted

Med utgangspunkt i Zdenka Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus lager vi trykk på verkstedet.Nå kan du oppleve utstillingen Zdenka Rusova. Grafikkens Nestor i 2.etasje på museet. Og nede i familieverkstedet lager vi trykk med utgangspunkt i Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus. Her blir det mulighet til å være kreativ med kjente former som vi rekonstruerer og setter sammen på nye måter. Dette blir et hyggelig verksted som passer godt for både små og store. Verkstedsverten er til stede og veileder alle underveis. Sørlandets Kunstmuseum, Hva skjer i Kristiansand, finne på noe for familier.

Med utgangspunkt i Zdenka Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus lager vi trykk på verkstedet.Nå kan du oppleve utstillingen Zdenka Rusova. Grafikkens Nestor i 2.etasje på museet. Og nede i familieverkstedet lager vi trykk med utgangspunkt i Rusova`s kjærlighet til eventyr, fantasi og sirkus. Her blir det mulighet til å være kreativ med kjente former som vi rekonstruerer og setter sammen på nye måter.

Dette blir et hyggelig verksted som passer godt for både små og store. Verkstedsverten er til stede og veileder alle underveis. Sørlandets Kunstmuseum, Hva skjer i Kristiansand, finne på noe for familier.