Familieverksted form fantasidyr med kunstner Siri Skjerve
50 kr70kr

Familieverksted: Hva er ditt favorittdyr?

NB! Grunnet sykdom vil dessverre ikke kunstner Siri Skjerve være tilstede denne dagen.

 

14. november
kl. 11:0016:00

Denne søndagen skal vi lage fantasidyr! (NB! Kunstner Siri Skjerve vil dessverre ikke være tilstede grunnet sykdom).

Vi skal bruke de eldste materialene vi kjenner til; ull og råhud fra dyr. Råhuden kjenner vi kanskje best som trommeskinn, men denne dagen skal vi bruke det til å lage former som minner om dyr. Hva skal til for at du ser at det er et dyr? Bein? Ører? Hale eller en lang tunge? Her er det bare å slippe fantasien løs!

Siri Skjerve er representert i Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling i 3.etasje med verket Jakob Hunter. Verket er laget av råhud av hjort, og det er håndsydd med vokset lintråd. Skjerve arbeider skulpturelt med skinn i dets ulike kvaliteter, med utgangspunkt i det konseptuelle potensialet i materialet. Med referanser til vår felles kulturarv sier materialet noe om vår forgjengelighet – om livet og døden, det vakre og ubehagelige.

Materialene kommer blant annet fra ULU OF NORWAY. ULU OF NORWAY leverer skinn fra reinsdyr som har levd frie og gode liv i fjellet.

Beregnet varighet er om lag 30 minutter, og på grunn av plassbegrensninger anbefaler vi at billetten kjøpes i forkant via skmu.no. Verkstedet passer for alle over 5 år. Billetten inkluderer også inngang på alle museets utstillinger!