Familiverksted i Kristiansand
50 kr70kr

Familieverksted: Det store i det lille

Hvorfor velger vi å vise frem noen kunstverk fremfor andre? Hva forteller kunstverkene oss, og hva sier de til deg? I dette familieverkstedet lar vi oss inspirere av Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling i 3. etasje, hvor innsendte bidrag juryeres og stilles ut.

I Familieverkstedet «Det store i det lille» kan du lage ditt eget lille utstillingsrom, inspirert av Årsutstillingen og Nasubi-galleriet, verdens minste galleri.

Ut september kan museets gjester få en sniktitt på monteringen av Årsutstillingen i 3 etasje på museet. Inspirert av denne prosessen kan du i Familieverkstedet selv juryere hvilke kunstverk du vil ha med i ditt lille utstillingsrom. Kanskje du til og med vil lage ditt eget lille verk og sette inn i utstillingen din?

Det lille utstillingsrommet er inspirert av det japanske prosjektet Nasubi-galleriet, hvor kunstnerne stilte ut kunstverkene sine i rom så små som melkekartonger. Da kunne de stille ut kunsten sin hvor som helst, når som helst. Og du bestemmer selv hvor du vil sette ditt lille rom.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600. Beregnet varighet er om lag 45 minutt, og siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15.30. Verkstedet passer for alle over 3 år.
Av hensyn til smittevern er det plassbegrensninger på verkstedet. Ved stor pågang kan det medføre noe ventetid, men billetten inkluderer også inngang på alle museets utstillinger.