50 kr70kr

Familieverksted i høstferien med kunstner Takumi Morozumi

Velkommen til et helt spesielt familieverksted, hvor vi får besøk av en kunstner!

03. oktober
kl. 14:2014:50

Denne første søndagen i høstferien er vi så heldige å få besøk av kunstneren Takumi Morozumi i familieverkstedet, og han skal vise oss hvordan vi lager ting i leire med noe som heter pølse-teknikk!

Her er det bare å slippe fantasien løs. Pølse-teknikken er en av eldste keramiske teknikkene vi kjenner til, som kan spores tilbake helt til steinalderen.

I Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling i 3.etasje kan vi se verket Henka 1 av Takumi Morozumi. Han er en japansk kunstner som bor i Oslo. Morozumi har hatt mulighet til å reise og bo mange steder i hele verden, og de ulike tradisjonene og kulturene gjenspeiler seg i hans kunstnerskap. Et kjennetegn ved hans praksis er store skulpturer med avtrykk av hans tilstedeværelse.

Takumi Morozumi er selv til stede i verkstedet, der han vil veilede store og små med å bygge opp sin egen skulptur.

Denne dagen må du kjøpe billett til en fastsatt tid i verkstedet (møt presis).
Beregnet varighet er om lag 30 minutt. Verkstedet passer for alle over 3 år. Billetten inkluderer også inngang på alle museets utstillinger.

Vi minner om at vi har familieverksted hver dag i høstferien, samt kunstopplevelser for barn og den populære familieutstillingen Microworld Kristiansand. 
Ved kjøp av verkstedsbillett for voksen er inngang til alle utstillinger inkludert. Barn 0-16 år går gratis inn i utstillinger.