Lag kvistskulpturer med kunstner Ann Kristin Aas på familieverkstedet
50 kr70kr

Familieverksted: Lag skulpturer i kvist med kunstner Ann Kristin Aas

Familiverkstedet får besøk av kunstner Ann Kristin Aas.
Denne dagen har vi egne time-slots, så møt presis.

31. oktober
kl. 14:2014:50

Familieverkstedet får kunstnerbesøk!

Søndag 31. oktober er vi heldige og får besøk av kunstneren Ann Kristin Aas, og sammen skal vi lage små skulpturer i kokt furukvist.

Visste du at furutreet er en viktig del av Kristinsand sin historie? I Kristiansands byvåpen har vi et furutre, og vi har vår egen byfuru plassert ved siden av Domkirka. Tenk så mange muligheter det er i noe som er så lett tilgjengelig og nært rundt oss?

I verkstedet skal vi skrelle, forme og feste små furukvitser og lage skulpturer, der Ann Kristin veileder oss underveis.

Ann Kristin Aas er representert i Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling  som vises i 3.etasje på museet. Hun er også nyinnkjøpt i samlingen til Sørlandets Kunstmuseum med verket Bare å ta seg sammen (versjon 1). Aas arbeider med objekter og installasjoner både ute og inne. Basert på naturmaterialer ønsker hun å løfte frem problemstillinger knyttet møtet mellom natur og kultur. Med de forgjengelige og sanselige materialer som naturen byr på benytter hun det gjerne direkte inn i arbeidene, eller som et utgangspunkt for selvstendig arbeid.

 

Denne dagen må du kjøpe billett til en fastsatt tid i verkstedet (møt presis).  

Beregnet varighet er om lag 30 minutter. Verkstedet passer for alle over 5 år, og er en hyggelig aktivitet for hele familien. Verkstedsbillett gir også inngang til alle utstillinger ut dagen.