50 kr70kr

Familieverksted: Lag bilder av kvister

Velkommen til familieverksted – kvalitetstid med familien!
Denne dagen lar vi oss inspirere av kunstneren Ann Kristin Aas og lager bilder i kvist!

07. november
kl. 11:0016:00

Velkommen til familieverksted – kvalitetstid med familien!
Denne dagen lar vi oss inspirere av kunstneren Ann Kristin Aas og lager bilder i kvist! Ved å ta i bruk åpne rammer eller lerret lager vi tredimensjonale bilder.

Nå som høsten er kommet finner vi små og store kvister over alt, og disse tar vi i bruk og lager skulpturelle bilder. Enten kan du plassere kvister inn i ramme eller så kan du lime dem på et eget lerret.

Ann Kristin Aas er representert i Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling i 3.etasje og nyinnkjøpt i samlingen til Sørlandets Kunstmuseum med verket Bare å ta seg sammen (versjon 1). Aas arbeider med objekter og installasjoner både ute og inne. Basert på naturmaterialer ønsker hun å løfte frem problemstillinger knyttet møtet mellom natur og kultur. Med de forgjengelige og sanselige materialer som naturen byr på benytter hun det gjerne direkte inn i arbeidene, eller som et utgangspunkt for selvstendig arbeid.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600. Beregnet varighet er om lag 45 minutt, og siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15.15. Familieverkstedet passer for alle over 3 år.
Billetten inkluderer også inngang på alle museets utstillinger.
Velkommen!