Familieverksted på Sørlandets Kunstmuseum. Skap som Johanne Hestvold. Sparebanken Sør Kunstnerpris 2020
50 kr70kr

Familieverksted – SKAP SOM Johanne Hestvold

SKAP SOM Johanne Hestvold
Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av kunstnerne som representerer årets nominasjonsutstilling til Sparebanken Sør Kunstnerpris.

29. november
kl. 11:0016:00

Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av kunstnerne som representerer årets nominasjonsutstilling til Sparebanken Sør Kunstnerpris.

Les mer om utstillingen

Denne helgen skal vi skape med utgangspunkt i kunstnerskapet til Johanne Hestvold. Vi benytter oss av SilkClay, en myk og lett modelleirevoks som er enkel for små fingre å leke med og forme.

Med SilkClay skal vi formgi et objekt, som etterpå skal få en tilhørende beholder. Vi undersøker gjennom dette positiv og negativ form, samtidig som vi samtaler om masseproduksjon av ting vi fyller vår verden med, et tema vi gjerne sier at Hestvold berører med sine verk.
Billett til familieverksted inkluderer tilgang til alle våre utstillinger!

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600. Beregnet varighet er ca. 30 minutt så siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15:30.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.