Familieverksted på Sørlandets Kunstmuseum: Skap som Marthe Elise Stramrud. Sparebanken Sør Kunstnerpris 2020.
50 kr70kr

Familieverksted – SKAP SOM Marthe Elise Stramrud

Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av kunstnerne som er nominert til Sparebanken Sør Kunstnerpris, og som stilles ut i Sal1. Denne helgen lar vi oss inspirere av Marthe Elise Stramrud.

15. november
kl. 11:0016:00

Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av kunstnerne som representerer årets nominasjonsutstilling til Sparebanken Sør Kunstnerpris.

Les mer om utstillingen

Denne helgen blir det malerverksted med inspirasjon fra kunstnerskapet til Marthe Elise Stramrud, som viser frem keramikk i utstillingen.

På samme måte som Stramrud, skal vi leke oss frem med farger og humoristiske overflater, og etterpå undersøke om det todimensjonale bildet kan få en tredimensjonal funksjon.

Verkstedsbillett gir tilgang til hele museet og alle utstillinger.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600, beregnet varighet er ca. 30 minutt så siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15:30.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.