50 kr70kr

Familieverksted – SKAP SOM Pearla Pigao

Delta på familieverksted og skap noe inspirert av Pearla Pigao!

22. november
kl. 11:0016:00

Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av de fire kunstnerne som er nominert til Sparebanken Sør Kunstnerpris, og stiller ut verk i Sal 1.

Les mer om utstillingen

Denne helgen skal vi «dykke under vann» og undersøke kunstnerskapet til Pearla Pigao. Hennes tekstile lydinstallasjoner har opphav i lydopptak fra vann, hvor lyden senere overføres til veven. Vi skal derfor veve, med innslag av tekstiler og metalltråder. Kanskje klarer vi å fange lyden av vann i det vi vever?

Verkstedsbillett gir tilgang til hele museet og alle utstillinger.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600. Beregnet varighet er ca. 30 minutt, så siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15:30.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer