50 kr70kr

Familieverksted – SKAP SOM Pearla Pigao

Delta på familieverksted og skap noe inspirert av Pearla Pigao!

22. november
kl. 11:0016:00

Hver helg i november skal vi utforske kunstnerskapet til en av de fire kunstnerne som er nominert til Sparebanken Sør Kunstnerpris, og stiller ut verk i Sal 1.

Les mer om utstillingen

Denne helgen skal vi «dykke under vann» og undersøke kunstnerskapet til Pearla Pigao. Hennes tekstile lydinstallasjoner har opphav i lydopptak fra vann, hvor lyden senere overføres til veven. Vi skal derfor veve, med innslag av tekstiler og metalltråder. Kanskje klarer vi å fange lyden av vann i det vi vever?

Verkstedsbillett gir tilgang til hele museet og alle utstillinger.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1600. Beregnet varighet er ca. 30 minutt, så siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 15:30.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.