60 kr160kr

Forfattersamtale: Forfatter Gaute Heivoll og Sondre Risholm

14. oktober
kl. 19:0022:00

Vi gjør oppmerksom på at det har blitt endringer i programmet. Forfatter Gaute Heivoll erstatter Maria Kjos Fonn.

Vi inviterer til forfattersamtale på museet med forfatter Gaute Heivoll og psykolog Sondre Risholm Liverød. De møter Irene Gressli Haugen til en samtale om sensitivitet, det å ha en kunstnersjel og hva det å kunne uttrykke seg har å si for et menneske.

Gaute Heivoll (f. 1978) debuterte som forfatter på forlaget Tiden i 2002 med boken Liten dansende gutt, en samling korte fortellinger. Samme år som han ga ut sin første bok, fullførte Heivoll forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark. Siden den gang har han skrevet flere romaner, dikt og noveller som har fått god mottakelse hos kritikerne. Lars Saabye Christensen har omtalt Gaute Heivoll som en betydelig stemme i den unge samtidslitteraturen. Han er aktuell med boken Drøm om de levende.

Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. I 2016 ga han ut boken «Selvfølelsens psykologi», og i 2017 kom boken «Jeg, meg selv og selvbildet». I 2018 ble «Psykologens journal» publisert på Cappelen Damm. Denne boken beskriver psykologens møte med livets store spørsmål.

Arrangementet er et samarbeid med Norsk Forfattersentrum Sørlandet.

Museet og Hopeful Kunstkafé holder åpent til kl. 22.

Velkommen!