Forfattersamtale mellom Mirjam kristensen og Eivind Hofstad Evjemo.
Gratis

Forfattersamtale: Kunst og Litteratur.

I samarbeid med Forfattersentrum Sørlandet inviterer vi til forfattersamtale med Mirjam Kristensen og Eivind Hofstad Evjemo. 
29. august09. juni
kl. 19:0023:12
Irene Gressli Haugen fra Forfattersentrum Sørlandet leder samtalen, som skal handle om kunst og litteratur.
 
Mirjam Kristensen (f. 1978) bor i Kristiansand. Hun debuterte i 2000 med romanen Dagene er gjennomsiktige, og ble tildelt Tarjei Vesaas debutantpris. For De som er ute i regnværet (2001) mottok hun Sørlandets litteraturpris. Siden kom de kritikerroste romanene En ettermiddag om høsten (2006) og Et rikt liv(2009). For Et rikt liv ble Kristensen nominert til P2-lytternes romanpris og Sørlandets litteraturpris. Kristensen har mottatt Bjørnsonstipendet og Amalie Skram-prisen, og bøkene er oversatt til tysk og fransk
 
Eivind Hofstad Evjemo (1983) kommer fra Levanger, men bor i Oslo. For debutromanen Vekk meg hvis jeg sovner (2009) mottok han Tarjei Vesaas’ debutantpris. For sin andre roman Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet (2012) mottok han Ungdommens kritikerpris og UT-Awards for «Årets bok» og «Årets trønderske forfatter». Eivind Hofstad Evjemo ble også kåret til en av de ti beste norske forfattere under 35 år av avisen Morgenbladet i samarbeid med Norsk Litteraturfestival.
 
Kafeen og utstillingene på resten av museet er åpne til kl. 22, velkommen!