Fotografi fra Jørund Pedersen
Gratis

Fotokurs: «Introduksjon til fotografi – fotografering i naturlig lys»

Tørk støvet av kameraet og gjør deg klar for to lærerike kvelder på museet. I dette kurset får du en introduksjon til bruk av digital fotografering, med fokus på teknisk forståelse, komposisjon, og bruk av lys.

03. september10. september
kl. 17:0021:00

Jørund Føreland Pedersen er universitetslektor og ansatt ved fakultet for kunstfag på UiA. Han har en bred visuell bakgrunn og en kunstfaglig utdannelse innen animasjon. Etter å ha undervist i fotografi og digitale medier siden 2007 og jobbet på flere kunstfotografiske prosjekter, fra Norge til Nord-Korea, har Jørund opparbeidet seg en solid pedagogisk og praktisk tilnærming til fotografi.

Besøk gjerne hjemmesiden for å få dypere innblikk i hans prosjekter https://www.repost.no/

Introduksjon til fotografi – fotografering i naturlig lys.

Kurset går over to kvelder og har som mål å gi deltakerne en introduksjon til bruk av digital fotografering, der fokus vil være på teknisk forståelse samt fundamentale temaer som komposisjon, bruk av lys og refleksjon rundt fotografiske motiver.

Deltakerne bør ha tilgang til et eget kamera. Denne workshopen krever også litt «hjemmelekse» hvor du bruker litt tid til å fotografere før dag to av kurset. Det vil være bildekritikk og mulighet for å reflektere rundt dine egne bilder. Det er høyst uformelt og ufarlig  med et mål om å skape en interesse og forståelse av fotografiets verden.

Pris:
Ordinær:  1500 kroner
Medlemmer av SKMU:  1350 kroner.

Merk at dette er et to-dagers kurs hvor dag 1 er 3. september, og dag 2 er 10. september.

Kurset varer fra kl. 17:00 til kl. 21:00

 

Ved å kjøpe billett under, har du kjøpt hele kurset.