Fotokurs: «Fra analogt til digitalt – prosess og teknikker for skanning av bilder»

I denne workshopen tar vi utgangspunkt i de gamle bildene dine og lærer deg hvordan du kan ta negativer, lysbilder og fotografier over i den digitale tidsalder.
Fotokurs: «Fra analogt til digitalt – prosess og teknikker for skanning av bilder»

Jørund Føreland Pedersen er universitetslektor og ansatt ved fakultet for kunstfag på UiA. Han har en bred visuell bakgrunn og en kunstfaglig utdannelse innen animasjon. Etter å ha undervist i fotografi og digitale medier siden 2007 og jobbet på flere kunstfotografiske prosjekter, fra Norge til Nord-Korea, har Jørund opparbeidet seg en solid pedagogisk og praktisk tilnærming til fotografi.

Besøk gjerne hjemmesiden for å få dypere innblikk i hans prosjekter https://www.repost.no/

Fra analogt til digitalt – prosess og teknikker for skanning av bilder.

Deltagernes gamle bilder og negativer blir utgangspunkt for dette kurset der vi skal lete i fortidens bildearkiv etter noe som befester seg.

Kurset tar for seg det man trenger å vite for å overføre negativer, lysbilder og fotografier over i den digitale tidsalder. Utstyr, programvare og forståelse av både analoge bilder samt bearbeidelse av digitale versjoner vil bli gjennomgått. Kanskje finnes det likevel kvaliteter i bildene som aldri fikk havne i fotoalbumet?

Deltagerne må ta med egen laptop.

Pris: 1500,-

Begrenset antall plasser (10 stk)

Kurset går over to dager og er fra 17-20 begge dager.

 

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer