Gratis

Juniorworkshop med Håkon Gåre

Vi har gleden av å invitere til en eksklusiv workshop i metall med kunstneren Håkon Gåre!

22. februar23. februar
10:00
Velkommen til gratis helge-workshop med kunstneren Håkon Gåre – eksklusivt for våre juniormedlemmer! Vi skal utforske et spennende materiale, og planlegge hver vår skulpturelle form – som vi så skal sette til liv i metall.
Vil du bli medlem? Det koster 100 kroner og du kan kjøpe medlemskap på nett eller i skranken.
Praktisk informasjon
Alle juniormedlemmer får mail med mulighet for å booke gratisbillett. De kan også booke i skranken. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla!
 
Hvis du reserverer plass og likevel ikke kan komme, er det veldig fint at du gir oss beskjed. Vi regner med at det vil bli venteliste.
Workshopen går over to dager; lørdag 22.februar og søndag 23.februar. Begge dagene fra kl. 10 til kl. 14.
Vi serverer litt frukt og drikke, men ta med nistepakke
Kontakt Vårin dersom du har spørsmål: vaarin@skmu.no
 
Om Håkon Gåre:
Håkon er opprinnelig fra Oslo, men har nå bosatt seg på Sørlandet, i Lillesand hvor han også arbeider. Han har sin utdannelse fra blant annet Kunsthøyskolen i Oslo, hvor han har en bachelor fra metall og smykkekunst og videre en master i kunst og håndverk.
 
For Håkon handler kunst om å kommunisere, og hvordan man på best mulig måte skal få frem budskapet sitt. Han bruker metodene som er tilgjengelige for ham, både gjennom digitale prosesser og håndverksmessige teknikker, og beveger seg på kryss og tvers av ulike kunstuttrykk; skulptur, installasjoner, objekter, materialundersøkelser, grafiske trykk – med mer…