60 kr160kr

Utsolgt! Konsert: AADAL

18. november
kl. 19:0020:00

Velkommen til konsert med AADAL på Sørlandets Kunstmuseum.

Kvartetten AADAL slapp sitt debutalbum «Silver» på Apollon Records Prog februar 2020. Musikken kan beskrives som en spennende blanding av jazz og instrumentalrock, men den inneholder også tydelig referanser til americana sjangeren. Av inspirasjonskilder så kan det nevnes navn som Brian Blade, Bill Frisell, Daniel Lanois samt nyere band, The War on Drugs og Bon Iver.

Hør deres nye album her.
Kvartetten består av Michael Aadal på gitar, André Kassen på saksofon, Audun Ramo på kontrabass og Gunnar Sæter på slagverk.

Anmeldelser
«Silver er jazz for rockere, med heftige og tøffe riff, og rock for jazzere. Musikkelskere fra andre dalstrøk vil også finne mye å glede seg over her.» Tor Hammerø, Nettavisen.

«If Leonard Cohen, Daniel Lanois, and Neil Young did jazz, it might sound a bit like this.» The Progressive Aspect.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.