Gratis

UTSOLGT // Konsert: Folkemusikk med Annbjørg Lien og Bjørn Ole Rasch

Vi inviterer til konsert med våre fremragende folkemusikkambassadører Annbjørg Lien og Bjørn Ole Rasch.

30. oktober
kl. 19:0020:00

Annbjørg Lien er en av Norges mest fremragende felespillere. Hun har en solid basis i tradisjonell musikk, men blir sterkt inspirert av å krysse musikalske grenser. Hennes samarbeid med musikere fra hele verden har gjort henne en topputøver av verdens musikk så vel som norsk folkemusikk. Hun har mot til å bringe folkemusikken inn i nye musikalske landskap.
Hun har aktivt turnert med norsk musikk og kultur i utlandet i nærmere 30 år, – reiser til de fleste deler av verden. Hennes samarbeid med folkemusikere fra ulike land har lært henne at folkemusikk er virkelig et internasjonalt språk.

Bjørn Ole Rasch er en profilert tangentutøver i Norge. Hans musikalske virke omfatter i hovedsak som produsent, arrangør, komponist og artist i en rekke sammenhenger. Ved siden av hans virke som musikalsk leder og produsent for Annbjørg Lien er han medlem av gruppene Bukkene Bruse og Secret Garden. I 2002 ble utnevnt som landets første professor i rytmisk musikk, har som tangentmann, komponist og arrangør vært bort i de aller fleste som betyr noe på den norske musikkscenen. Felles deler de evnen og lysten til å skape musikk på tvers av de ulike sjangergrensene.

Museet og KunstCaféen holder åpent til kl. 22.

Velkommen.

Konserten er utsolgt.