0 kr160kr

Utsolgt! Konsert: Stryketrioen Morild spiller Beethoven

23. september
kl. 19:0020:00

Det ble sagt at den banebrytende modernisten Gunnar S. Gundersen ofte lyttet til Beethoven i sitt atelier mens han malte. Onsdag 23. september kl. 19 ønsker vi å gi våre gjester en musikalsk opplevelse inne i vår nyåpnede Gunnar S utstilling, hvor det vil spilles flere av Beethovens kjente stykker.

Stryketrioen Morild er et nystartet kammermusikkensemble med tre av Kristiansand Symfoniorkesters profilerte musikere. Det består av Armando Toledo Aribu på fiolin, Kjell Åge Stoveland på bratsj og Leonardo Sesenna på cello. Som ansatte i KSO er de også gruppeledere på hvert sitt instrument.

Armando er født i Havana på Cuba, men flyttet som barn til Spania. Han har sin utdannelse fra Santiago de Compostela og Wien. Til KSO kom han i 2015. Kjell Åge kommer fra Mandal. Han studerte bratsj i Kristiansand og i Oslo og fikk jobb i KSO i 2002. Leonardo er født og oppvokst i Italia. Han har bl.a. studert i Firenze og Modena. Han jobbet i orkestre i England og Finland før han kom til KSO i 2015.

Det er tre erfarne musikere med høy kvalitet som nå har funnet sammen. Deres sceneopptreden er preget av stor spilleglede og en formidlingsevne med masse energi. Konserten vil bestå av korte enkeltsatser og utdrag fra større verk, bundet sammen med løs og ledig prat om inspirasjonen og innholdet i de enkel-te stykkene.

Velkommen til en fantastisk konsert på museet!

Begrenset antall plasser.