0 kr160kr

Kunst i Kvadraturen – 75 minutt

Bli med på byvandring i Kristiansand sentrum! Vi har to ulike ruter, den ene på 60 minutt og den andre på 75 minutt, som veksler annenhver søndag i sommer. Inkludert i billetten er en is-te eller kaffe som vi tar med på rusleturen. Du får også tilgang til alle museets utstillinger samme dag.

01. august
kl. 13:0014:15

Bli med på en hyggelig gåtur i Kvadraturen!

Vi lærer mer om kunsten som omgir oss til daglig. Kanskje har vi ikke lagt merke til den – eller kanskje vi alltid har vært litt nysgjerrige på hva dette er for noe? Eller kanskje vi ikke har vært i Kristiansand før, og vil se hva den vakre byen har å by på av kunst i bybildet?

Vi stanser opp ved utvalgte kunstverk – både kjente, kjære verk og mer skjulte skatter. Museet har to ulike byvandringsruter som vi veksler mellom annenhver søndag. Denne søndagens rusletur varer litt lengre (75 minutter) enn den andre siden avstanden mellom stoppene er større. Ta på gode sko.

Les mer om den andre byvandringen på 60 minutter

Møt gjerne opp kl. 12:50, ti minutter før avgang klokken 13:00.

Inkludert i billetten er en kaffe eller is-te som du kan ta med deg på veien. Billetten gir også adgang til alle museets utstillinger samme dag.