Kunst og vinsmaking

Nytt tilbud: En omvisning i den kritikerroste utstillingen Krefter kombineres med tapas og vinsmaking av tørr Riesling i verdensklasse torsdag 21.november.
Kunst og vinsmaking
Ønsker du en velsmakende og unik opplevelse i høstmørket?
Kom på vår vinsmakings- og omvisningskveld for grupper, hvor Krefter og Riesling møtes gjennom en felles unik kvalitet på håndverket.
 
Mona Pahle i NRK om Krefter (fra da den sto på KODE Bergen):
«…en av årets mest spektakulære utstillingsopplevelser; nemlig utstillingen «Krefter» (…) Der vises Torbjørn Kvasbøs heftige, kroppslige keramiske skulpturer i samspill med Kari Dyrdals spektakulære, digitale vevnader og Marit Tingleffs majestetiske dekorerte fat.»
 
De to håndverkstradisjonene – det fysisk storslåtte kunsthåndverket i utstillingen, og det tradisjonsrike, særegne håndverket som ligger bak de delikate Rieslingene – sørger for en kveld med smaksopplevelser for både øyne og gane.
 
Vi starter kvelden med forfriskninger og servering av tapas i foajeen. Videre vil en av museets omvisere ta oss med på en reise i vår nyeste utstilling Krefter, før kveldens finale med Master of Wine Sebastian Bredal beriker oss med en vinsmaking av tre tørre Rieslinger og tilhørende foredrag.
 
Program for kvelden:
Dørene åpner kl. 1730
Kl. 18: Omvisning i utstillingen Krefter
Kl. 19 – 19:50 : Vinkurs
 
Pris inkludert omvisning: 300 kr. pr person

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer