60 kr160kr

Kunstnerpresentasjon og omvisning i Årsutstillingen

Velkommen til lørdagsomvisning med utvidet og spennende program i Årsutstillingen, som er den største nasjonale mønstringen av kunsthåndverk.

Velkommen til lørdagsomvisning med utvidet og spennende program!

En av kunstnerne i vår nyeste utstilling, Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling, gir en introduksjon til sitt kunstnerskap og hva som påvirker henne i hennes arbeid. Deretter tar en av museets omvisere oss med på en runde rundt i utstillingen.

 Om kunstneren Sarah Lindström

Sarah er utdannet med Master i tekstil fra Royal College of Art og en Bachelor fra Central Saint Martins, begge i London. Hun har holdt separatutstillinger ved Soft galleri i Oslo og KRAFT i Bergen, samt deltatt på blant annet Kunsthåndverkernes årsutstilling, Liljevalchs vårsalong, Forårsudstillingen ved Charlottenborg i København, og ved Designmuseum Danmark under CHART i København.

De to objektene 89 og 90 som hun viser på Årsutstillingen 2021 er nyere objekt og en del av serien Unidentified Objects.  Unidentified Objects er hennes egen pågående samling som p.d.d består av over 100 uidentifiserbare objekter. De er naturlignende gjenskapninger av fiktive, ikke-eksisterende organismer og legemer.

Arrangementet varer i ca 60 minutter. Billetter kan bookes/kjøpes i skranken, men da det er begrenset antall plasser anbefaler vi forhåndskjøp via nettsiden for å sikre seg plass.

Billetten gir også adgang til alle museets utstillinger ut dagen!

Møt opp i god tid før arrangementstart.