0 kr160kr

Kuratoromvisning: Modernismens Pionerer

Velkommen til kuratoromvisning!

30. juni
kl. 19:0020:00

Denne gangen tar våre dyktige kuratorer Hanne Cecilie Gulstad og Frida Forsgren deg med inn i Modernismens Pionerer, og gir deg et unikt innblikk i deres arbeid med denne utstillingen.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp fem minutter før. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser.
OM UTSTILLINGEN MODERNISMENS PIONERER:
De kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.