Kveldsomvisning i William Kentridge

Velkommen til omvisning i William Kentridges nyåpnede utstilling. I etterkant av omvisningen er det levende musikk i KunstCaféen. Både museet og kafeen holder åpent til kl. 22.
Kveldsomvisning i William Kentridge
Om William Kentridge sitt verk, 7 fragments for Georges Méliès, Day for Night Journey to the Moon:
 
Tegning, animasjon, performance, musikk og film kombineres i denne utstillingen der kunstneren William Kentridge selv er hovedpersonen. Ved å kaste et blikk på sin egen kunstneriske prosess avdekkes en verden der alt er mulig, og der potensialet som ligger i det å skape frigjør magiske og uventede hendelser. Arbeidene er også en hyllest til den franske filmpioneren Georges Méliès visjonære filmer, der det uvirkelige, rare og fantasifulle får råde.
 
William Kentridge (f.1955) bor og arbeider i Johannesburg. Han er en av Sør-Afrikas mest profilerte samtidskunstnere, kjent for sine tegninger og animerte filmer. Siden hans deltakelse på Documenta X i 1997, har hans arbeidet blitt vist over store deler av verden. Kentridge har hatt flere store museumsutstillinger ved blant annet ved Moderna Museet i Stockholm (2007), SFMOMA i San Francisco (2009) og Museum of Modern Art i New York (2010).

Kjøp billetter

Kveldsomvisning i William Kentridge

1. Velg dato

2. Velg billetter

Arrangement
Arrangement - for medlemmer
Gyldig medlemsbevis må fremvises

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer