Modernismens Pionerer. Utvalg fra Tangen-samlingen. Installasjonsfoto: Håvard Anthonsen
0 kr160kr

Kveldsomvisning: Modernismens Pionerer

Velkommen til kveldsomvisning!

16. juni
kl. 19:0019:45
En av museets omvisere tar oss med rundt i utstillingen Modernismens Pionerer.
 
OM UTSTILLINGEN MODERNISMENS PIONERER:
De kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt. Les mer om utstillingen her

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp i god tid. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.