0 kr160kr

Lørdagsomvisning i Sparebanken Sør Kunstnerpris 2020

Velkommen til omvisning i Sparebanken Sør Kunstnerpris 2020! En av våre omvisere tar deg gjennom utstillingen. Årets nominerte kunstnere er Johanne Hestvold, Tim Høibjerg, Pearla Pigao og Marthe Elise Stramrud.

21. november
kl. 13:0013:45

Sparebanken Sør Kunstnerpris 2020 er et samarbeid mellom Sparebanken Sør og Sørlandets Kunstmuseum, og deles i år ut for åttende gang. Fire unge talenter fra regionen er nominert, og konkurrerer om prisen 150 000 kroner.

De fire nominerte kunstnerne stiller ut verk i en egen utstilling som utgjør beslutningsgrunnlaget for juryen som skal kåre årets vinner. I utstillingen får publikum mulighet til å oppleve noe av det som rører seg på den unge kunstscenen. De vil også få mulighet til å stemme på sin egen favoritt. Den av kunstnerne som får flest stemmer vinner en egen publikumspris på 25.000 NOK, også denne finansiert av Sparebanken Sør.

Les mer om utstillingen

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens
ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Før omvisningen melder du din ankomst i skranken, så det er lurt å møte opp litt før omvisningen starter.

Museet overholder Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer om dem her.