Gratis

Performance med danserne Tonje Sannes og Katja Henriksen Schia

Vi inviterer til performance med danserne Tonje Sannes og Katja Henriksen Schia onsdag 22 mai kl.19.00.

22. mai30. september
kl. 19:0001:48

Forestillingen finner sted i utstillingen Ser Du Tegninga og er en danseperformance med fokus på bevegelse, tegning og strek. Museet og Kunstcafeen holder kveldsåpent til 22:00.

Om kunstnerne:

Katja Henriksen Schia
I 2009 ble Katja uteksaminert fra Kunsthøyskolen i Oslo med en bachelorgrad i samtidsdans. I dag jobber hun som danser, koreograf og pedagog med base i Oslo. Hun definerer sin kunstneriske praksis, i hovedsak gjennom tegning og bevegelse.
Katja har blant annet jobbet med Spitfire Company (CZ), Ingun Bjørnsgaard Prosjekt, Katrine Kirsebom, Ingeleiv Berstad, Haugesund Company, Hanna Mjåvatn og BabyOpera og initiert egne prosjekter. Arbeidet er utviklet og vist i Norge, Europa, Kina og Russland. Katja har vært involvert i å lage dans med forskjellige grupper av ikke-dansere b.la i samarbeid med Dissimilis kultur- og kompetansesenter, EU-prosjektet FRAGILE som inkluderer blinde og seende utøver og fire produksjoner med MovingMoment som jobber med semiprofesjonelle og profesjonelle.

Tonje Sannes:
Tonje jobber som utøvende og skapende scenekunstner med base i Kristiansand. De siste årene har Tonje skapt flere forestillinger og konsepter. Hun deltok blant annet på åpningen av SKMU´s utstilling “Ser du tegninga” med en performance som kombinerte bevegelse og tegning. Tonje spiller fast på Teateret i Kristiansand som en del av konseptet “Barnesøndag på Teateret”. I tillegg til å jobbe med egne prosjekter, medvirker hun i flere andre forestillinger; “Arv”/Draug produksjoner (Stina Ravdna Lorås) “Skrot” /DKS turne Aust Agder Fylkeskommune (Karin Moe Hennie) og “Valentin” /Kilden og Kastellet teater.