Romjulsomvisning 26 desember
0 kr160kr

Romjulsomvisning 26. desember

Ta med deg gjestene på omvisning, så sørger vi for kulturelt påfyll og gode samtaleemner til julemiddagen!

26. desember
kl. 13:0013:45

Ekstra romjulsomvisning i utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å kjøpe/booke billett i forkant via nettsiden ettersom at det er begrenset antall plasser. Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp i god tid før arrangementet starter.
Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

I utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo inviterer Sørlandets Kunstmuseum publikum til å ta et siste farvel med en epoke i museets historie. Historien til SKMU inneholder mange fortellinger, og ikke minst flere kunstsamlinger.
Skatter fra kunstmuseets samlinger hentes frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.
Her kan du oppleve alt fra de klassiske malerne fra Sørlandet som Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Alfred Emil Andersen, Beat-kunst av Leo Valledor og Richard Kiggins, til høydepunkt i samlingen med verk av Kjell Nupen, Else Marie Jakobsen, Irene Nordli og Elisabeth Haarr.
Du kan også bli kjent med nye innkjøp til samlingen som ikke tidligere har blitt vist ved museet, som Marte Gunnufsens videoverk “Metamorphosis”. Det blir minnerike gjensyn så vel som helt nye kunstopplevelser – og ikke minst spenning i møte med en ny epoke, en ny samling og et nytt kunstmuseum: Kunstsilo.

Ta med deg gjestene på omvisning, så sørger vi for kulturelt påfyll og gode samtaleemner til julemiddagen. Billettene inkluderer inngang på alle museets utstillinger ut dagen, så her er det mulighet for mange fine opplevelser sammen. Velkommen til en hyggelig romjulsaktivitet!