Home. AKO Curatorial Award er et samarbeid med Courtauld Institute of Art og AKO Kunstsiftelse. Tangen-samlingen Nicolai Tangen Kunstsilo Sørlandets Kunstmuseum
0 kr160kr

Avlyst! Senioromvisning i HOME

Velkommen til omvisning på dagtid i utstillingen HOME.

06. mai
kl. 12:0013:00

Omvisningen er dessverre avlyst.

En av våre formidlere tar oss med gjennom Anne Rybkas reise gjennom nordiske hjem. Her møter vi ulike kunstneres perspektiver på hva et hjem kan være og bety. Utstillingen HOME presenterer et mangfold av verk skapt av flere generasjoner nordiske kunstnere, og er en påminnelse om at forståelsen av «hjem» er variert og høyst personlig. Utstillingen lar oss ta et skritt tilbake og utforske vår egen oppfatning av «hjem» – enten vi assosierer det med et sted, en person eller en følelse.

Omvisningen varer i om lag 60 minutter. Møt opp i god tid før arrangementsstart. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.