0 kr160kr

Senioromvisning: På Gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo

Velkommen til senioromvisning på dagtid! Omvisningen passer for alle som har lyst og anledning til å delta.

3 torsdager i måneden har vi tilbud på dagtid for seniorer. Våre seniorarrangement er likevel åpne for alle som har lyst til å delta.

Denne torsdagen tar en av museets omvisere oss med gjennom utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo.

I denne utstillingen inviterer Sørlandets Kunstmuseum publikum til å ta et siste farvel med en epoke i museets historie. Historien til museet inneholder mange fortellinger, og ikke minst flere kunstsamlinger.
Skatter fra kunstmuseets samlinger hentes frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.
Her kan du oppleve alt fra de klassiske malerne fra Sørlandet som Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Alfred Emil Andersen, Beat-kunst av Leo Valledor og Richard Kiggins, til høydepunkt i samlingen med verk av Kjell Nupen, Else Marie Jakobsen, Irene Nordli og Elisabeth Haarr.
Du kan også bli kjent med nye innkjøp til samlingen som ikke tidligere har blitt vist ved museet, som Marte Gunnufsens videoverk “Metamorphosis”. Det blir minnerike gjensyn så vel som helt nye kunstopplevelser – og ikke minst spenning i møte med en ny epoke, en ny samling og et nytt kunstmuseum: Kunstsilo.

 

Omvisningen varer i om lag 1 time, møt opp i god tid før arrangementet starter.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Museet overholder Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer om dem her.

Start eller avslutt gjerne besøket med en tur i vår koselige museumskafé, Hopeful Kunstkafé!